Zangvakantie

Zangvakantie 2022

6 - 13 augustus, Zuid-Frankrijk

 

ZANGVAKANTIE VOOR SOLISTEN: Gezelligheid, muzikaliteit en heerlijk eten. Werken aan je zang en performance onder het genot van alles wat landgoed Preau te bieden heeft.

Zet je zangstem in de spotlight! Deze zangretraite is dé week om je volledige aandacht te geven aan jouw stem en ontwikkeling als solist. Elke dag volg je inspirerende workshops vol inzichten en concrete tools rond de thema’s Zangtechniek (CVT), Artistry en Performance. In jouw eigen sololessen begeleiden de docenten Karoliina en Katja je met veel humor, positiviteit en heldere uitleg naar nieuwe (toon)hoogtes. 

“Ik schreef me in om nieuwe zangtechnieken te leren en songs voor mijn komende album te verbeteren. Dat doel is overtroffen”.  

- Chris, Singer Songwriter

Verleg je grenzen, binnen (of juist buiten!) jouw eigen genre en repertoire, terwijl je ontspannen werkt aan de groei van je stem en jezelf onder het genot van alles wat landgoed Preau te bieden heeft.

6-13 augustus 2022, Noord Frankrijk.

 € 475 ,-

(De genoemde prijs is exclusief verblijfkosten. Bekijk op www.preau.nl  voor de verschillende accommodaties)  

In 2021 was de zangvakantie volgeboekt. Wacht niet te lang met boeken om je te verzekeren van je plek en de gewenste accommodatie. Door COVID is er beperkte capaciteit.

Over landgoed l'Huy Preau

IMG_9404.JPG

L’Huy Preau is een romantisch landgoed, te midden van de Franse Bourgogne, tussen de glooiende heuvels van natuurpark de Morvan. Op dit landgoed worden talloze cursussen, workshops en trajecten van allerlei aard georganiseerd. L'Huy Preau is dé plek waar mensen van een inspirerende vakantie kunnen genieten.

De keuken

"Vegetarian food that will forever change the way you think about vegetarian food".  De keuken van Préau staat bekend om haar feestelijke lunch buffetten,  oog en smaak verrijkende maaltijden en verleidelijk lekkere toetjes, wij noemen het ‘Bourgondisch vegetarisch koken’. Naast het feit dat men op Préau lekker eet, is het ook nog eens vegetarisch, biologisch en deels lokaal!

Accommodatie

De accommodatie ademt een lieflijke huislijke sfeer, een gevoel voor schoonheid en detail. Préau is een mix van een Engelse cottage en een Frans landhuis met oosterse elementen. Het geheel is omlijst met weelderige tuinen en een schitterend coulisselandschap. Je verblijft op het landgoed op basis van volpension.

 

"heerlijke plek om 'thuis te komen', fantastische sfeer en omgeving, zalig eten, goed gezelschap, leuke inspirerende workshops naar keuze. schoonheid alom. als je een keer gaat kom je altijd terug". Ariëlle