Leer alles zingen met behulp van Complete Vocal Technique De zangcursus 'CVT Training' is de perfect voor zangers op zoek naar vocale flexibiliteit en expressievrijheid, met respect voor eigen sound en stijl.

Naar informatie.

 

Privé zangles

Regelmatig zangles volgen. Jouw leerwens en repertoire vormt het uitgangspunt voor het verkennen van zangtechniek, muzikaliteit en storytelling. Zangles in Haarlem.

Naar informatie.

The Vocal Jam is er voor zangers en muzikanten die door samen te zingen zich willen ontwikkelen op de volgende drie gebieden:

- Communicatie en muzikale afstemming

- Muzikale vaardigheden en embodiment

- Vrijeheid van vocale expressie, improvisatie en plezier

We komen 1x zondag per maand bij elkaar en zingen Circle Songs, canons en korte liedjes in de stijl pop, folk en jazz. Je hoeft niets voor te bereiden. Samen zingen, creëren en plezier maken is magisch!

Bijdrage voor de jams is vrijwillig.

Aanmelden: karoliina@vocally.nl

Laat je onderdompelen in deze muzikale beleving en zingen vanuit het hart!

Popkoor ZiZ zingt elke woensdagavond de leukste pop-nummers.

Meer weten.

LAAT MIJ JE HELPEN MET KIEZEN

Hieronder vind je verschillende manieren hoe we samen kunnen werken. Of je nou je zangtechniek wilt verbeteren of podium-vertrouwen wilt ontwikkelen, ik kan je helpen om de eerste stap te zetten. In een gesprek kom je snel achter of mijn coaching en zanglessen iets voor jou zijn. Boek een vrijblijvend adviesgesprek: