caret-down caret-up caret-left caret-right
Niniane

"Ik zing nu nummers die ik al jaren graag zou willen zingen, maar waarvan ik altijd dacht dat ik het niet kon".

Ik heb heel veel gehad aan de lessen van Karoliina. Ze legt heel duidelijk en helder uit en weet precies de juiste tips te geven, waar door het zingen ineens een stuk makkelijker lijkt te gaan. Ook staat ze altijd voor je klaar als je tussen de lessen door een vraag hebt of ergens tegenaan loopt. Ik zing nu nummers die ik al jaren graag zou willen zingen, maar waarvan ik altijd dacht dat ik het niet kon. Dankzij Karoliina lukt het nu wel!

Niniane, zangeres en actrice

Janna

"Ik ben veel beter gaan zingen. Muzikanten om mij heen zeggen dit ook!"

Ik was aan het jammen met andere muzikanten, maar had nog geen goede zangtechniek. Omdat ik meer dan 10 jaar muziekles volg, had ik geen zin in "voor af aan" beginnen.  Ik zocht dus naar een zangcoach die mij met specifiek kon coachen met mijn repertoire en waar ik tegenaan liep.

In de lessen liet ik weten welk nummer ik graag wilde zingen en waar ik aan wilde werken. Daarmee gingen we samen aan de slag. Aan het einde van de les klonk mijn stem al veel beter. Echt super!

De zangcoaching raad ik aan iedereen aan die goed wil leren zingen en met bepaalde nummers aan de slag wilt gaan. Karoliina is een heel positieve coach en dat maakt dat ik in slechts 10 lessen veel beter ben gaan zingen. Muzikanten om mij heen zeggen dit ook. Ik beveel je van harte aan!

Janna, zangeres

Gerlof

"Om beter te leren zingen was deze cursus echt een openbaring voor me."

Ik liep al jaren rond met het idee om zanglessen te volgen, om mijn stem meer ‘steady’ te maken. Niet alleen bij optredens twijfelde ik daarover, ook tijdens het oefenen merkte ik soms dat ik ‘vast’ zat. Dat die ene noot er net niet lekker uitkomt, of dat de boodschap van een nummer op de vlakte blijft – dat je het gevoel mist.
  Dat klinkt misschien wat zweverig, maar CVT is juist heel concreet. De theorielessen geven je tips, trucs en tools mee om je zang te verbeteren. De aansluitende masterclasses verlopen in een heel ontspannen sfeer: het enthousiasme van Karo is daarbij aanstekelijk. Om beter te leren zingen was deze cursus echt een openbaring voor me: ik weet nu veel beter wat mijn sterke kanten zijn, maar ook mijn verbeterpunten. Omdat de vervolgcursus nog even op zich laat wachten, heb ik me zelfs opgegeven om de hele cursus nogmaals te volgen, zoveel energie levert het me op.
Paulien

Ik heb geleerd over technieken en onderdelen van zingen waar ik nooit over na had gedacht. Maar ik heb vooral geleerd over hoe ik mijzelf kan ontwikkelen en dat dat een heel persoonlijk proces is.

Roy

Again a great lesson, Karoliina knows so many details about the human body and how it relates to singing. I highly recommend her to anyone who wants to learn how to sing.

Margreet

Wat een leuke workshops heb ik gehad bij Karoliina. Ze is heel gepassioneerd, duidelijk in haar voorbeelden en heeft een prachtige zangstem waar ze heel veel mee kan. Ik heb enorm veel geleerd!

Hester

Karo heeft mij over de drempel geholpen om te durven zingen. Zij kijkt goed naar wat ik nodig heb om mijn techniek te verbeteren, maar ook helpt ze de klank te krijgen die ik graag wil.

Corné

Het is leuk om te merken dat het zingen gemakkelijker gaat. Ik heb door de verschillende technieken meer keuze om te variëren in een nummer. Dat maakt zingen nog leuker.”

Anouk

Ik heb de workshops bij Karo als zeer leerzaam ervaren. Ze weet een veilige leeromgeving te creëren waarin je durft uit je comfortzone te gaan. De afwisseling van enerzijds theorie uitleg met praktische ervaringsoefeningen en anderzijds de persoonlijke aandacht voor je solo en je leerwensen zijn heel plezierig en leerzaam. Je leert ook veel van elkaar in een groep. Karo kan hele mooie gerichte feedback geven en praktische oefening ter plekke waardoor je enorm veel leert. Drie uur vliegen voorbij ik kan het iedereen aanraden!

Saskia

Karo's bevlogen manier van lesgeven werkt aanstekelijk. De lesstof is heel praktisch en de tips die je hieruit krijgt zorgen er voor dat je meer kan met je stem dan je altijd dacht. Ze creeërt een fijne sfeer en geeft je genoeg zelfvertrouwen zodat je voor de groep durft te zingen.