Zangcursus CVT Foundation

"Om beter te zingen was deze training een openbaring voor mij." ~ Gerlof

 

✔️ Heldere methode die stemgebruik overzichtelijk maakt

✔️ Concrete handvatten om meer te kunnen met je stem

✔️ Integratie met jou eigen repertoire en sound

"Ik hikte jaren tegen dezelfde zangtechnische problemen aan. Ik wou dat ik mezelf veel eerder een gids had gegund om mijn stem te leren navigeren".

Zangcursus CVT Foundation is een cursus zangtechniek die in 6 intensieve workshops jou leert om je stemgebruik te verbeteren. Dat kan voor jou betekenen: zingen zonder pijn of heesheid achteraf, meer stabiliteit, moeiteloos volume maken,  met gemak en confidence de hoge uithalen eruit belten, of " de puntjes op de i zetten" van jou signature-sound.

Dat doen we met behulp van techieken uit Complete Vocal Technique, een moderne zangmethode die concreet en praktisch is, waardoor je al snel meer controle ervaart over de stem. Je leert veelvoorkomende valkuilen omzeilen, en je vergoot de expressieve mogelijkheden van je stem.

Hoe zit de zangcursus in elkaar?

In 6 workshops vol inspiratie, inzichten en oefeningen, werken we elke keer met een andere onderdeel uit de zangtechniek:

  • Je krijgt uitleg en oefeningen met de verschillende technieken. Je leert een systeem om als zanger meer zelfredzaam te zijn.
  • In de Masterclasses kom je 6 keer aan de beurt om persoonlijk gecoacht te worden met jouw eigen repertoire, zodat de technieken aansluiting met jouw eigenheid en muzikaliteit.
  • In een kleinegroep van maximaal 4-5 zangers is er ruimte voor jouw zangvragen.
  • Iedereen start op een verschillend punt in hun ontwikkeling. Je werkt tijdens de cursus op eigen niveau, met eigen repertoire naast andere gelijkgestemde zangers. Complete Vocal Technique werkt onafhankelijk van stijl: alle zangstijlen zijn welkom. De diversiteit van de deelnemers draagt bij aan  inspirerend, respectvol en gezellig leeromgeving.

Curriculum

  • Adem, ademsteun, noodzakelijke twang, stabiliteit, intonatie, uithoudingsvermogen en energie
  • Sound en klank, dynamiek, expressie, en bereik beheersen
  • En naar samenstelling en interesse van de groep: klankkleur, belten, zingen in de mix, densiteit, Zang en Rock-effecten. Inhoud wordt deels bepaald door wensen, van de deelnemers.

Karoliina, vocal coach bij Vocally, is een geautoriseerde CVT-docente.

Data & Tijden

Live class Haarlem (voertaal is Nederlands)
Workshops en Masterclasses najaar 2024:
Vanaf september 2024. Stuur een mail naar karoliina@vocally.nl. Dan hou ik je op de hoogte van de cursusdata.

"Ik heb geleerd over technieken en onderdelen van zingen waar ik nooit over na had gedacht, maar vooral over hoe ik mijzelf kan ontwikkelen."

~ Paulien

Investering voor 6 workshops

€ 329 ,-

Meest gestelde vragen

...Waar je ook bent in je vocale ontwikkeling, je kan altijd een stap vooruit!

Investering

€ 329,-

(incl. btw)