Instagramyoursvocally

Het geheim van beter leren: het niet in je eentje opnieuw hoeven uitvinden van het wiel. Word deel van de community door mij te volgen op Instagram voor tips over zang en performance.

Naar Instagram.

Leer alles zingen met behulp van Complete Vocal Technique De zangcursus 'CVT Foundation' is de perfecte start voor zangers op zoek naar vocale flexibiliteit en expressievrijheid, met respect voor eigen sound en stijl.

Cursus start september 2021 in Haarlem. 

Naar informatie.

 

Masterclass Vocal Coaching

Regelmatig zangles volgen. Jouw leerwens en repertoire vormt het uitgangspunt voor het verkennen van zangtechniek, muzikaliteit en storytelling. Zangles in Haarlem en Online.

Nieuwe Cursussen starten September 2021. Binnenkort vind je hier de link naar informatie en data.

Great on Stage

'Great On Stage' is mijn coachingsprogramma voor zangers die willen bouwen aan een geweldig klinkend lijfrepertoire, en die willen werken aan hun presence en performance.

Nieuwe cursus start Januari 2022. Binnenkort vind je hier de link naar informatie en data.

Karoliina Korpijaakko CVT Zangles

Hello!

Ik ben Karoliina, de zangcoach bij Vocally. Ik hou ervan om met zangers te werken die nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden van de eigen stem en performance potentie.

 Naast moderne zangtechnieken, zet ik methoden in uit de coaching-wereld. Zo train je niet alleen je stem, maar word je ook gecoacht om als performer te groeien.

WAT IS JOUW VOLGENDE STAP? IK HELP JE GRAAG OP WEG.

Ik leer je eerst graag beter kennen voordat ik adviseer over mijn programma's en of deze iets voor jou zijn. In een gesprek kom je er snel achter.