Hello!

Karoliina Korpijaakko CVT Zangles

Ik ben Karoliina, zangeres en zangdocent, en ik kan jou helpen om je stem optimaal te ontwikkelen. Ik werk graag met vocalisten die plezier en uitdaging vinden in het ontdekken van hun vocale mogelijkheden. Naast moderne zangtechnieken, zet ik methoden in uit de coaching-wereld. Zo train je niet alleen je stem, maar word je ook gecoacht om als performer te groeien. Ik sta bekend als een opmerkzaam en bevlogen docente.

Ik geef zangles in het Nederlands en Engels in mijn studio in Haarlem en online. 

Staan zangtechnische problemen jouw zangplezier in de weg? Mis jij flexibiliteit, bereik en volume waardoor je niet toe komt aan de volgende stap in je zangcarriere? Ben je snel moe en zelfs hees na het zingen? Of ben je toe aan inspiratie en uitdaging en wil je nieuwe sounds en stijlen ontdekken?

Vocally is de plek voor zangles voor de vocalist die meer wil kunnen met zijn/haar stem. Het is mijn missie dat jij weer in beweging komt, een hoger zangtechnisch niveau bereikt en daarmee je zelfvertrouwen en zangplezier vergroot, want er is meer mogelijk voor jou en je stem.

 

Zanglessen in Haarlem Studio:

"EnKOOR" - Zangtechniek en koorzang 16 € p.p. /les (Tijdelijk max 5 personen ivm Corona)

DICOVERY CLASS - Masterclass vanaf 2 personen € 39,50 p.p. /les

CVT CURSUS - 6 worshops incl. individuele Masterclass  € 397

PRIVÉ ZANGLES & COACHING -  Vraag naar de mogelijkheden: karoliina@vocally.nl

WAT ZANGERS ZEGGEN

WAT IS JOUW VOLGENDE STAP? IK HELP JE GRAAG OP WEG.

Ik leer je eerst graag beter kennen voordat ik adviseer over mijn programma's en of mijn zanglessen iets voor jou zijn. In een gesprek kom je er snel achter.

INTERNATIONALE PROGRAMMAS

EXPLORE

Het geheim van beste leerprestaties is: het niet in je eentje opnieuw hoeven uitvinden van het wiel. Wordt lid van onze club 'Super Learning for Singers' en start meteen met beter leren zingen.

Coming soon!

(Tot die tijd volg mijn tips en vlogs op Instagram)

EDUCATE

Complete Vocal Technique CoursesLeer alles zingen met behulp van Complete Vocal Technique De zangcursus 'CVT Classic' is de perfecte start voor zangers op zoek naar vocale flexibiliteit en expressievrijheid.

Lees meer...

EXPAND

Privé ZanglesLaat jou klaarstomen voor de volgende stap in jouw vocale avontuur. 'VOCAL UP' is mijn programma voor zangers op zoek naar privé zangles en coaching.

Lees meer...

EXCEL!

Great on Stage'Great On Stage' is mijn coachingsprogramma voor zangers die willen bouwen aan een geweldig klinkend lijfrepertoire die krachtig overkomt.

Lees meer...

Zangles Haarlem