Privéles

Maatwerk lessen voor de doelbewuste zanger

Tijdens privélessen werken we één-op-één aan je zangtechniek, expressie en presentatie. De privélessen zijn bedoelt voor alle zangniveaus van beginner tot professional. Alle zangstijlen zijn welkom. 

De privélessen worden aangepast naar je wensen. Want bij Vocally bepaal jij welk repertoire je zingt en wat je wil leren. Dat houdt in dat we niet werken met standaard stemoefeningen, maar we nemen het gewenste repertoire als uitgangspunt. Op basis daarvan worden oefeningen gekozen die jou helpen om je doel te bereiken. Zo blijven de lessen dicht bij de praktijk én in lijn met jouw muzikale eigenheid.

We werken met een flexibele lesrooster: de lestijden en -frequentie worden afgestemd naar wat je nodig hebt en wat bij jou past.

Voor wie?

Iedereen kan van een privéles profiteren, maar vooral de doelbewuste zanger heeft veel baat bij privélessen. Denk daarbij aan specifieke stemproblematiek zoals heesheid, voorbereidingen voor een optreden, studio-opnames, enzovoort.

Onzekerheid en zenuwen kunnen een reden zijn om voor privéles te kiezen. Maar het kan ook je wens voor meer zelfverzekerdheid in de weg staan. Is je wens om (ooit) voor publiek te zingen, dan kun je dat het beste oefenen in een veilige omgeving waar men elkaar steunt en aanmoedigt, én waar je concrete handvatten aangereikt krijgt om beter met prikkelingen om te gaan. Dan is de solozangcursus wellicht iets voor jou.

Soms is voor een privéles kiezen verstandig, met name wanneer het zingen ernstige angstgevoelens oproept.

Leslocatie

De leslocatie voor de zanglessen is De Droomfabriek, Floresstraat 14 in Haarlem. Parkeren is gratis op straat. Stadsbus 2 stopt op 2 minuten loopafstand en lopend is het ongeveer 17 minuten vanaf station Haarlem.

Tarieven

Echte groei heeft tijd nodig. Daarom hebben de lessen een minimale afname van 5 lessen waarna losse lessen naar behoefte bijgeboekt kunnen worden. Dit is exclusief de 1ste proefles: deze geldt als een intake. We nemen de tijd om jouw zangvragen te onderzoeken en het geeft je de gelegenheid om de lesmethode te ervaren.

  • Proefles:                    € 30 ,-  (50 min. inclusief intake)
  • 5 lessen:                    € 255 ,- (€ 51 ,- p. les van 50 min.)
  • 10-rittenkaart:         € 480 ,- (€ 48 ,- p. les van 50 min)

Alle prijzen zijn incl. btw. Overeenkomstig met de vrijstelling voor muziekonderwijs betaal je géén btw onder 21-jaar. De rittenkaarten zijn 6 maanden geldig. 

Ontdek wat de lessen voor je kunnen betekenen: vraag een proefles aan!

IETS VOOR JOU?

De lessen bij Vocally zijn iets voor jou als je passie hebt voor zingen, nieuwsgierig bent en zin hebt stappen te maken in je vocale ontwikkeling. Je begrijpt dat dat vaak buiten je comfort zone gebeurt. Daarnaast ben je bereid om thuis te oefenen en je voor te bereiden op de lessen.  Minimum leeftijd voor de lessen is 16 jaar.

PSSST....ALTIJD KORTING OP PRIVÉLES?

Wist je dat je je bij de solozangcursussen je je breder oriënteert en met veel meer zangzaken in aanraking komt dan in een privéles? Want een cursus bij Vocally is meer dan gewoon zangles in een groep: je doet mee aan een programma met een breed curriculum, oefeningen, inzichten en zanginspiratie! De zangers die ik coach en die mee doen aan de groepscursussen leren sneller, oefenen meer en blijven gemotiveerd.

Als je deelneemt aan een zangcursus ontvang je 10% korting op privélessen. Kom erachter of een solozangcursus iets voor jou is...

BOEK HIER JE PROEFLES

Fields marked with * are required

Naam